Page 1 of 104

BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Mon May 05, 2014 12:37 pm
by OrangeDragon
So we're running on a new install with a few modifications that aren't 'off the shelf'. As such, there may be a few bugs from time to time... we're sorry. Please let us know about them here and we'll try to fix them as fast as possible.

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 6:48 am
by bauerin
It is not really about bugs, but more of a feedback. So my 100 riel:
- favicon - i usually have well over 10 tabs open at the same time and i keep on loosing the tab for this site
- is there anywhere a legend for what all those little icons next to the threads mean? "read", "not read", "new reply" etc
- are you going to have reputation system with comments?
- every time i make a post for a fraction of a second there is a white page with a line of some code appears (edit: just as i posted this message, the white page appeared for a second and i think it's just a standard message about the post which is being generated super quick now because forum's database is still small :))
- domain name is too long imho

feel free to delete this post

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 7:38 am
by Cambod
bauerin wrote:

feel free to delete this post
Delete and ban, I say!

Domain name suggestions? Orange Dragon will actually murder me if we change the name again.

Also, it's the day after the American holiday, Cinco de Mayo, so I think he's probably sleeping in an empty tequila bottle right now...

Good feedback! Keep it coming!

Any sightings of Rebo?

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 12:14 pm
by bauerin
Cambod wrote: Any sightings of Rebo?
who is that :shock:

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 12:19 pm
by bauerin
one more:
how the hell do you get an avatar? i downsized an image 25 times by now and it's still too big for an avatar. is there a technology that can automatically resize images to a needed size?

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 2:19 pm
by OrangeDragon
200px*200px is the max size.

working on a mod that will auto resize them.

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 2:25 pm
by OrangeDragon
bauerin wrote:It is not really about bugs, but more of a feedback. So my 100 riel:
- favicon - i usually have well over 10 tabs open at the same time and i keep on loosing the tab for this site
- is there anywhere a legend for what all those little icons next to the threads mean? "read", "not read", "new reply" etc
- are you going to have reputation system with comments?
- every time i make a post for a fraction of a second there is a white page with a line of some code appears (edit: just as i posted this message, the white page appeared for a second and i think it's just a standard message about the post which is being generated super quick now because forum's database is still small :))
- domain name is too long imho

feel free to delete this post
favicon- working on one.
legend- there are only a couple that signify special threads, the symbol next to this one is a push pin... meaning it's pinned. the others are for announcements/etc which we probably won't even use. read/unread is noted by the shade of blue.
reputation- possibly ranks based on post count. still considering a kudos/thanks sort of thing.
white page - that page is there to let people who's browser won't automatically redirect still navigate back.
name- stick with "CEO" when talking about it. :ugeek:

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 2:25 pm
by OrangeDragon
Cambod wrote: Also, it's the day after the American holiday, Cinco de Mayo, so I think he's probably sleeping in an empty tequila bottle right now...
I hurt. Everywhere. Damn Tequila. But man it was tasty.

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 2:42 pm
by OrangeDragon
but the white page is now gone and you'll see the 'your post is successful' page instead now.

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Posted: Tue May 06, 2014 4:43 pm
by OrangeDragon
Tapatalk now installed and (clearly) working!

Sent from my GT-S7262 using Tapatalk