BugZone: Nothing's perfect...

This is a part of our Cambodia forums to chat about anything Cambodia-related. This discussion forum is at the top of our site because it's usually the busiest part of the expat community chatter with random topics on just about everything, including expat life, Khmer politics, Cambodian blogs we have or have come across, or whatever else our members want to discuss. Whether you're an expatriate, tourist, Cambodian or random traveler just passing through South East Asia, you are welcome to talk about anything or start new topics yourselves.
prahkeitouj
Expatriate
Posts: 2647
Joined: Tue Feb 03, 2015 11:46 pm
Reputation: 11
Cambodia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by prahkeitouj »

Lolz
កុំស្លាប់ដូចពស់ កុំរស់ដូចកង្កែប
User avatar
phuketrichard
Expatriate
Posts: 11918
Joined: Wed May 14, 2014 5:17 pm
Reputation: 3036
Location: Atlantis
Aruba

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by phuketrichard »

Anchor Moy wrote:Ok I'll sort out the ad block . Here, do you see the video or the url ?

Warning: the excitement level is around the minus twenty mark. SFW (lol).
for me only url
but i prefer to keep my adblock on

I'm fully capable of clicking a link if desired. :beer3:
In a nation run by swine, all pigs are upward-mobile and the rest of us are fucked until we can put our acts together: not necessarily to win, but mainly to keep from losing completely. HST
Anchor Moy
Expatriate
Posts: 11252
Joined: Wed May 28, 2014 11:37 pm
Reputation: 2487
Tokelau

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Anchor Moy »

Hi UT,
Video working fine now, BUT the tinypic photo thing isn't working. All good till I click on "Place Inline" and nothing happens. I think it's blocked but I've turned off just about everything I can find and rebooted. Any suggestions ?
It used to work fine, but then again, so did the video until recently.
Day of rest today so no rush. :beer3: AM
User avatar
Username Taken
Raven
Posts: 11651
Joined: Mon May 19, 2014 6:53 pm
Reputation: 3108
Contact:
Cambodia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Username Taken »

Thanks AM. Yeah, I noticed that too yesterday when I uploaded some images. For now, just have to cut and paste the url.
Will dig deeper later and see what's going on.
There's someone in my head, but it's not me.

https://BooksAboutCambodia.com
User avatar
Username Taken
Raven
Posts: 11651
Joined: Mon May 19, 2014 6:53 pm
Reputation: 3108
Contact:
Cambodia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Username Taken »

Ok, I had time to check already. It's blocked by your adblocker.

I use ABP (adblock plus). I clicked on the ABP icon, then 'Open blockable items', which shows what is being blocked. One of them was a reference to TinyPic. I clicked on the X to unblock it then tried the "Place inline" again and it works.
There's someone in my head, but it's not me.

https://BooksAboutCambodia.com
Anchor Moy
Expatriate
Posts: 11252
Joined: Wed May 28, 2014 11:37 pm
Reputation: 2487
Tokelau

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Anchor Moy »

Thanks. That's what I thought. I'm out the door, will check later. Cheers.
Anchor Moy
Expatriate
Posts: 11252
Joined: Wed May 28, 2014 11:37 pm
Reputation: 2487
Tokelau

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Anchor Moy »

Cloudflare problem here. When I post I get cut off. So am trying again now.
The page you are looking for cannot be found.
Wheel spins, time out.
User avatar
Username Taken
Raven
Posts: 11651
Joined: Mon May 19, 2014 6:53 pm
Reputation: 3108
Contact:
Cambodia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Username Taken »

Hi again AM, did this happen just once or several times?
If you get the Cloudflare timeout message again can you let me know the error code. Might be something like 824 or 825 or something.

Tables. Mine will be anchor moy trajeak!
There's someone in my head, but it's not me.

https://BooksAboutCambodia.com
Anchor Moy
Expatriate
Posts: 11252
Joined: Wed May 28, 2014 11:37 pm
Reputation: 2487
Tokelau

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Anchor Moy »

Hi UT,
Post above was my 3rd effort so couldn't be bothered with the details. Right, so what happened was that I wanted to review before posting, and every time I got "the page you are looking for can't be found" at the top and the cloudflare sign thing at the bottom. Nothing else and no error numbers.
Then when I tried to post this here it was just like when the internet's really slow -sorry can't remember exactly now. Anyway, I had no problem to open CEO or to change pages, it was just the preview and submit that weren't working. Guess I'll see now if it's back to normal.
Preview is ok, and submit ???

Tables & the same again for me.
User avatar
ali baba
Expatriate
Posts: 692
Joined: Fri May 16, 2014 3:27 am
Reputation: 34

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by ali baba »

Where's the 'best of' section?
Scarier than malaria.
Post Reply Previous topicNext topic
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post