BugZone: Nothing's perfect...

This is a part of our Cambodia forums to chat about anything, whether it relates to Cambodia or not. This discussion forum is at the top of our site because it's usually the busiest part of the expat community chatter with random topics on just about everything, including expat life, Khmer politics, Cambodian blogs we have or have come across, or whatever else our members want to discuss. Whether you're an expatriate, tourist, Cambodian or random traveler just passing through South East Asia, you are welcome to talk about anything or start new topics yourselves.
User avatar
BOFH
Expatriate
Posts: 957
Joined: Wed Nov 19, 2014 10:27 am
Karma: 0

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by BOFH » Wed Mar 18, 2015 4:57 pm

Unicode snowman aside, there is a problem that's driving me a bit nuts.

Embedding YouTube videos on this site doesn't allow them to be viewed in fullscreen. Could you please append the iframes with the required tags to make it work?

I'm guessing this is already covered for mobile users via YouTube apps.
User avatar
StroppyChops
The Missionary Man
Posts: 8759
Joined: Tue May 06, 2014 11:24 am
Karma: 188
Australia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by StroppyChops » Wed Mar 18, 2015 6:19 pm

BOFH wrote:Unicode snowman aside, there is a problem that's driving me a bit nuts.

Embedding YouTube videos on this site doesn't allow them to be viewed in fullscreen. Could you please append the iframes with the required tags to make it work?

I'm guessing this is already covered for mobile users via YouTube apps.
Playback defaults to fullscreen in Tapatalk mobile.
Bodge: This ain't Kansas, and the neighbours ate Toto!
User avatar
BOFH
Expatriate
Posts: 957
Joined: Wed Nov 19, 2014 10:27 am
Karma: 0

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by BOFH » Wed Mar 18, 2015 10:33 pm

StroppyChops wrote:Playback defaults to fullscreen in Tapatalk mobile.
Neat.

In desktop mode fullscreen mode is not even opt-in. It's disabled :-(
User avatar
StroppyChops
The Missionary Man
Posts: 8759
Joined: Tue May 06, 2014 11:24 am
Karma: 188
Australia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by StroppyChops » Wed Mar 18, 2015 11:06 pm

BOFH wrote:
StroppyChops wrote:Playback defaults to fullscreen in Tapatalk mobile.
Neat.

In desktop mode fullscreen mode is not even opt-in. It's disabled :-(
Yup. I blame OD.
Bodge: This ain't Kansas, and the neighbours ate Toto!
Soi Dog
Expatriate
Posts: 2236
Joined: Fri May 16, 2014 8:53 am
Karma: 4

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Soi Dog » Thu Mar 26, 2015 5:40 am

I know I bring this up often, but I am getting the very long delays when trying to post again. I happens with Chrome and Internet Explorer just now. Literally 2-3 minute delays. I cleared out my browsers but the same thing happens. It's not every time, but often enough.
User avatar
Schrodinger's Dog
Expatriate
Posts: 77
Joined: Wed Feb 25, 2015 5:28 pm
Karma: 0

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Schrodinger's Dog » Sun Mar 29, 2015 1:07 pm

Soi Dog wrote:I know I bring this up often, but I am getting the very long delays when trying to post again. I happens with Chrome and Internet Explorer just now. Literally 2-3 minute delays. I cleared out my browsers but the same thing happens. It's not every time, but often enough.
Same for me - I'm using the newest Firefox tho.

Also I receive "forum currently offline" quite a few times when I want to enter it. Mostly after I've posted 1-2 posts and/or when I want to answer to a PM.
User avatar
Username Taken
Raven
Posts: 7141
Joined: Mon May 19, 2014 6:53 pm
Karma: 298
Contact:
Cambodia

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Username Taken » Sun Mar 29, 2015 1:14 pm

Yep, has happened to me today as well.

Firefox 36.0.4
When replying to post, and when sending PM.

Screenshot says;
Browser Good. Cloudfare Good. CEO offline.

:shock:
... give 'em a quick, short, sharp shock ...

https://BooksAboutCambodia.com
Anchor Moy
Expatriate
Posts: 6407
Joined: Wed May 28, 2014 11:37 pm
Karma: 192
Tokelau

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Anchor Moy » Mon Mar 30, 2015 12:49 am

I get this message when I try to reply to Pms or when I have tried to contact the mods to say WTF.
People send me nice PMs and I can't even say thanks.
I've checked my personal stuff but don't see why messages are going to more than one person at a time. :please:

You tried to send a private message to too many recipients.
Soi Dog
Expatriate
Posts: 2236
Joined: Fri May 16, 2014 8:53 am
Karma: 4

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by Soi Dog » Mon Mar 30, 2015 1:39 am

Anchor Moy wrote:I get this message when I try to reply to Pms or when I have tried to contact the mods to say WTF.
People send me nice PMs and I can't even say thanks.
I've checked my personal stuff but don't see why messages are going to more than one person at a time. :please:

You tried to send a private message to too many recipients.
Yes. I have tried to send a PM to several people at once but i always get that error message too.
User avatar
OrangeDragon
Site Admin
Posts: 4189
Joined: Fri May 02, 2014 8:05 pm
Karma: 8
United States of America

Re: BugZone: Nothing's perfect...

Post by OrangeDragon » Mon Mar 30, 2015 5:24 am

Yeah, we limit the # of PMs to one person at a time so if some spambot/scammer/etc does slip by us they can't bomb the whole member list (or even large blocks of it) at once.
Post Reply Previous topicNext topic

  • Advertisement
Booking.com

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post