Administration/Moderation Concerns?

This is a part of our Cambodia forums to chat about anything Cambodia-related. This discussion forum is at the top of our site because it's usually the busiest part of the expat community chatter with random topics on just about everything, including expat life, Khmer politics, Cambodian blogs we have or have come across, or whatever else our members want to discuss. Whether you're an expatriate, tourist, Cambodian or random traveler just passing through South East Asia, you are welcome to talk about anything or start new topics yourselves.
User avatar
frank lee bent
Expatriate
Posts: 11330
Joined: Sat May 17, 2014 4:10 am
Reputation: 2087
United States of America

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by frank lee bent » Sat Aug 25, 2018 8:11 am

not lately and i speak no german. just lazy
User avatar
TOG
Expatriate
Posts: 725
Joined: Tue Aug 14, 2018 4:35 pm
Reputation: 280
Location: Yorkshire and Singapore
Singapore

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by TOG » Mon Aug 27, 2018 1:52 am

fax wrote:
Sat Aug 25, 2018 6:05 am

Not as childish as the death threat I received. See the private message I reported in your moderator panel.

Apparently I will disappear in the Mekong by Cambodian police because I rated someone’s posts negatively on CEO.
And I got upset because someone told me to "fuck off".

This forum lark is pretty new to me. In my younger and more innocent days I would simply have found out who they were, where they lived and as Basil Fawlty said to his car "Give them a damn good thrashing".


I think I need to get out more.
You don't stop riding when you get old, you get old when you stop riding
User avatar
phuketrichard
Expatriate
Posts: 11494
Joined: Wed May 14, 2014 5:17 pm
Reputation: 2866
Location: Atlantis
Aruba

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by phuketrichard » Mon Aug 27, 2018 7:59 am

I wanted to post some photos
BUT am only able to post one using the icon.
1 works fine, then the circle spins for the 2nd like its loading, but no link shows up.
tired using firefox an chrome but....
strange
In a nation run by swine, all pigs are upward-mobile and the rest of us are fucked until we can put our acts together: not necessarily to win, but mainly to keep from losing completely. HST
User avatar
frank lee bent
Expatriate
Posts: 11330
Joined: Sat May 17, 2014 4:10 am
Reputation: 2087
United States of America

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by frank lee bent » Mon Aug 27, 2018 8:05 am

try using html image tags with square brackets and an externally hosted url, like your WP url or so
i tried to show a sample but it executed in browser
maybe reboot your network and or device
caching should not be an issue
your network is just slow or packet loss from changed route
User avatar
phuketrichard
Expatriate
Posts: 11494
Joined: Wed May 14, 2014 5:17 pm
Reputation: 2866
Location: Atlantis
Aruba

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by phuketrichard » Mon Aug 27, 2018 8:46 am

yea, easy to place them on 3rd party site an than re post the link here but its a pain in the ass.

what gets me is why it works for 1 photo but than no more
In a nation run by swine, all pigs are upward-mobile and the rest of us are fucked until we can put our acts together: not necessarily to win, but mainly to keep from losing completely. HST
User avatar
frank lee bent
Expatriate
Posts: 11330
Joined: Sat May 17, 2014 4:10 am
Reputation: 2087
United States of America

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by frank lee bent » Mon Aug 27, 2018 8:55 am

you already host it so a couple keystrokes are nada and you can size it all nice and use a bit of html as a bonus.
otherwise, of course they throttle the upload. no free lunch
User avatar
yong
Expatriate
Posts: 2610
Joined: Thu Mar 08, 2018 12:03 pm
Reputation: 1524
Thailand

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by yong » Mon Aug 27, 2018 9:07 am

phuketrichard wrote:
Mon Aug 27, 2018 7:59 am
I wanted to post some photos
BUT am only able to post one using the icon.
1 works fine, then the circle spins for the 2nd like its loading, but no link shows up.
tired using firefox an chrome but....
strange
I've had this problem initially when I used the "i" icon until I discovered it didn't allow photos which are too large (for example over 2M size) so when I reduced to 1M or less no problem at all. Which means having problem to post photos taken by phones directly as its normally more than 2M so I have an app to reduce the size.
User avatar
yong
Expatriate
Posts: 2610
Joined: Thu Mar 08, 2018 12:03 pm
Reputation: 1524
Thailand

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by yong » Mon Aug 27, 2018 9:09 am

phuketrichard wrote:
Mon Aug 27, 2018 8:46 am
yea, easy to place them on 3rd party site an than re post the link here but its a pain in the ass.

what gets me is why it works for 1 photo but than no more
That 1 photo "that escaped' could be the appropriate size that this forum website had set to allow it to be uploaded.
User avatar
that genius
Expatriate
Posts: 4065
Joined: Wed Dec 06, 2017 7:53 am
Reputation: 960
Sweden

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by that genius » Mon Aug 27, 2018 9:17 am

xxxxxxx wrote:
Fri Aug 24, 2018 6:40 am
General Mackevili wrote:Yeah, we don't need that. Negative karma should really be used for when you think a post on CEO shouldn't be on here, but not just when you disagree with someone's opinion.
I thought the "!" report post button was for posts that shouldn't be on here and the karma function was exactly for when you strongly disagreed with a post...and/or you think that particular poster is a childish knobhead like "fax" is.
No. The "!" button is clearly for irony alert.
violet
Expatriate
Posts: 1043
Joined: Fri May 23, 2014 3:48 pm
Reputation: 338

Re: Administration/Moderation Concerns?

Post by violet » Mon Aug 27, 2018 9:24 am

negative karma over petty minor insignificant differences of opinion seems equivalent to a partner poking someone's eyes out because they glanced at a pretty girl/buff guy
Post Reply Previous topicNext topic
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: Arget, bittermelon, epidemiks, Google [Bot], hburns, jjy, John Bingham, kiwibodia299, mossie, orussey98, Oumedc, pauloxleyisland and 255 guests